Energieleveranciers Creil Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Creil vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Qwint kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en rap. Hier vind je functionele gegevens en handreikingen t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Creil

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Creil? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €90 tot €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Midlaren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Creil juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een overzicht met relevante energiebedrijven. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €225 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Creil

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Creil vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Vogelwaarde afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Creil?

 1. Geef jouw postcode door (Flevoland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Creil juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Creil? Op de site check je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk altijd de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Creil. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en extra regels (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Creil. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Tevens krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Greenchoice welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Noordoostpolder.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, Nefit, Intergas, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Flevoland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Creil

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Creil en bezuinig op gas en licht!