Energieleveranciers Bunne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bunne vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Huismerk Energie en Pure Energie kan scoren. Overstappen gaat handig en vlug. Hieronder vind je functionele toelichtingen en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bunne

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bunne? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieverbruik en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden enkele maatschappijen een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 – €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Meerkerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bunne juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gedaan. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot NLE.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €285 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bunne

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kun je meteen energieprijzen Bunne vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en zoek meteen de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en bekijk snel de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Vethuizen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Bunne?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Bunne juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bunne? Op deze website doorzoek jij een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2000 kWh tot 4000 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: controleer zeker even de voorwaarden van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bunne. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief vind jij de overeengekomen kosten en extra regels (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Bunne. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij ontvang jij de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Powerpeers korting“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Tynaarlo.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie weet te beperken kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bunne

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Bunne en betaal minder voor gas en licht!