Energieleveranciers Broekhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Broekhuizen vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Budget Energie of HVC kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Hier vergaar je functionele toelichtingen en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Broekhuizen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Broekhuizen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen flink wat aanbieders een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €170 tot €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Margraten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Broekhuizen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna vind je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle grote partijen vergelijken. Van Essent tot en met Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €375 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Broekhuizen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Broekhuizen vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Veendam afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Broekhuizen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Broekhuizen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Broekhuizen? Op deze website vind je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall + Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE berekend met een consumptie van 2050 kWh tot 3300 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: controleer zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Broekhuizen. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie je de kosten en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande aanbieder. Doorgaans gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier geeft dit door aan de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Broekhuizen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Coteq Netbeheer aanbieding“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Meppel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Broekhuizen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Broekhuizen en betaal minder voor gas en licht!