Energieleveranciers Boven-Leeuwen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boven-Leeuwen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Fenor en Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je praktische gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Boven-Leeuwen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Boven-Leeuwen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €170 t/m €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Molenend.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aanzienlijk complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boven-Leeuwen juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Dan volgt een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Problemen bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle grote partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan UnitedConsumers.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Boven-Leeuwen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kun je probleemloos energieprijzen Boven-Leeuwen vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en kies ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Uitwijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Boven-Leeuwen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Boven-Leeuwen juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Boven-Leeuwen? Op energieleverancieractie.nl check je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 2350 kWh tot 3600 kWh stroom en 750 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: controleer wel de condities van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Boven-Leeuwen. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieleverancier. Hierin bekijk jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Boven-Leeuwen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Huismerk Energie aanbieding“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente West Maas en Waal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Intergas, AWB, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Boven-Leeuwen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Boven-Leeuwen en betaal minder voor gas en licht!