Energieleveranciers Botlek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Botlek vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Fenor of Qurrent ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Hieronder doorzoek jij nuttige aanwijzingen en support voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Botlek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Botlek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast schenken sommige leveranciers een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €125 – €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Luyksgestel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Botlek juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Botlek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kan je probleemloos energieprijzen Botlek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Uithuizermeeden afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Botlek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Botlek juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Botlek? Op deze website doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco, NLE en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 1750 kWh t/m 4150 kWh stroom en 850 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: check uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Botlek. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe maatschappij. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende pakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. In de regel gebeurt dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Botlek. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Fenor aanbieding“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Rotterdam.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Botlek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Botlek en betaal minder voor gas en licht!