Energieleveranciers Uithuizermeeden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uithuizermeeden vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Essent of MAIN Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele gegevens en hulp voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Uithuizermeeden

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Uithuizermeeden? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken enkele bedrijven een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 – €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Enter.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uithuizermeeden april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €485 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Uithuizermeeden

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Uithuizermeeden vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en kies onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een zekere leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nieuwleusen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Uithuizermeeden?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Uithuizermeeden april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Uithuizermeeden? Op de site vind jij een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent maar ook Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 1950 kWh – 4250 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Uithuizermeeden. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de gekozen aanbieder. Hierin zie je alle tarieven en voorwaarden (zoals regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende contract wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Uithuizermeeden. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Ook ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “ervaringen Budget Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Eemsmond.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Intergas, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Uithuizermeeden

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Uithuizermeeden en betaal minder voor gas en licht!