Energieleveranciers Boelenslaan Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boelenslaan vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals DELTA of Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat handig en vlug. Op deze website lees je handige details en adviezen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Boelenslaan

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Boelenslaan? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Bovendien moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens geven de meeste aanbieders een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 tot €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Loo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boelenslaan juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.100 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Boelenslaan

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van de vergelijker kun jij meteen energieprijzen Boelenslaan vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en zoek rap het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en bekijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Tuitjenhorn afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Boelenslaan?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Boelenslaan juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Boelenslaan? Op energieleverancieractie.nl vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie berekend met een consumptie van 2050 kWh t/m 4200 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Boelenslaan. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief lees jij de kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel gebeurt dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Boelenslaan. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij krijg je een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Vandebron variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Achtkarspelen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, AWB, Intergas, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te beperken heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Boelenslaan

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Boelenslaan en bezuinig op gas en licht!