Energieleveranciers Blokker Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Blokker vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als Huismerk Energie of NLE kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en prettig. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele gegevens en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Blokker

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Blokker? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren veel maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Loenersloot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Blokker april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Blokker

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Blokker vergelijken. Geef je woongegevens + stoom/gas verbruik in en kies snel de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Toornwerd afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Blokker?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Blokker april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Blokker? Nu doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice + ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 1750 kWh tot 4100 kWh stroom en 800 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: bekijk altijd de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Blokker. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende energiecontract wordt stopgezet. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Blokker. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Oxxio variabel tarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Hoorn.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag kunt minderen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Blokker

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Blokker en betaal minder voor gas en licht!