Energieleveranciers Bitgummole Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bitgummole vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Eneco en HVC kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina doorzoek jij praktische details en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bitgummole

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bitgummole? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken enkele bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €170 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Linde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bitgummole juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.375 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle bekende partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan NLE.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bitgummole

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze tool kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Bitgummole vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk à la minute de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Tilligte afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bitgummole?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Bitgummole juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Bitgummole? Hieronder bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent en ook ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1500 kWh – 3350 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bitgummole. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de kosten en condities (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je lopende energiepakket wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Bitgummole. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Bovendien ontvangen jullie een eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Energiedirect.nl variabel tarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Menameradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Bitgummole

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Bitgummole en bespaar op gas en licht!