Energieleveranciers Beverwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beverwijk vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bedrijven als Engie of Vattenfall kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl bekijk je toepasbare aanwijzingen en handreikingen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Beverwijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Beverwijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden veel organisaties een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €130 – €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Lieren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is best een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beverwijk mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Beverwijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan men eenvoudig energieprijzen Beverwijk vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en vind rap de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Teuge afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Beverwijk?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Beverwijk mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Beverwijk? Nu vind jij een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall en ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 1950 kWh t/m 4200 kWh stroom plus 950 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: check ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Beverwijk. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref je de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende energiepakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Beverwijk. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Tevens incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Cogas 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Beverwijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, AWB, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Beverwijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Beverwijk en betaal minder voor gas en licht!