Energieleveranciers Bergen aan Zee Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bergen aan Zee vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Allure Energie en HVC kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en zonder problemen. Op de site vind jij praktische gegevens en adviezen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bergen aan Zee

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bergen aan Zee? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven sommige bedrijven een hoge welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 t/m €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Lengel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bergen aan Zee mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een tabel met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bergen aan Zee

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Bergen aan Zee vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en vind rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en check binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Ter Apel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bergen aan Zee?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Bergen aan Zee mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bergen aan Zee? Op de site lees je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall en ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 2500 kWh tot 3650 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk altijd de condities van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bergen aan Zee. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande maatschappij. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende energiecontract wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Normaliter dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Bergen aan Zee. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarbij incasseer jij de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Leon Zeewolde 3 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Bergen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bergen aan Zee

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Bergen aan Zee en bespaar op gas en licht!