Energieleveranciers Bergambacht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bergambacht vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Huismerk Energie en Oxxio kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en prettig. Op deze website bekijk je nuttige details en tips voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bergambacht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bergambacht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder hanteren sommige leveranciers een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €155 t/m €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Lemiers.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bergambacht april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend vind je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €435 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bergambacht

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Bergambacht vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruik in, en kies onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek onmiddellijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ter Aar afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Bergambacht?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Bergambacht april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bergambacht? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent + Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2400 kWh t/m 2650 kWh stroom en 1200 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek altijd de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Bergambacht. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw oude pakket wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Bergambacht. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “HVC 3 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Bergambacht.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Bergambacht

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bergambacht en bezuinig op gas en licht!