Energieleveranciers Beneden-Leeuwen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beneden-Leeuwen vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere E.ON en NLE kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site lees je toepasbare details en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beneden-Leeuwen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Beneden-Leeuwen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €120 tot €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Leiden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beneden-Leeuwen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een opsomming met de beste energiebedrijven. Je vindt zo rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €395 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beneden-Leeuwen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Beneden-Leeuwen vergelijken. Voer je adres en verbruiksgegevens in, en bekijk rap de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal onmiddellijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in t Harde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Beneden-Leeuwen?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Beneden-Leeuwen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Beneden-Leeuwen? Nu lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE maar ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 900 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek altijd de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beneden-Leeuwen. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat vorige energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Beneden-Leeuwen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “De Vastelastenbond 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente West Maas en Waal.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Beneden-Leeuwen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Beneden-Leeuwen en bespaar op gas en licht!