Energieleveranciers Bellingwolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bellingwolde vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Eneco of NLE kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en vlug. Op deze pagina vind jij nuttige details en adviezen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bellingwolde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bellingwolde? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Bovendien geven enkele leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €130 – €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Leerdam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bellingwolde april 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo geregeld. Moeite bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bellingwolde

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels de vergelijker kun je rap energieprijzen Bellingwolde vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vind snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Sweikhuizen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Bellingwolde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Bellingwolde april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bellingwolde? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie + Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1750 kWh – 4250 kWh stroom en 900 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bellingwolde. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief zie je alle tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaliter moet dit zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bellingwolde. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Coteq Netbeheer 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Bellingwedde.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, Atag, Intergas, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bellingwolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Bellingwolde en bezuinig op gas en licht!