Energieleveranciers Belfeld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Belfeld vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke welkomstacties die je niet via de website van bijv. Anode Energie en Pure Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en is zo gepiept. Op deze website bekijk je bruikbare feiten en support ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Belfeld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Belfeld? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €145 t/m €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Leerbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Belfeld mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna vind je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Powerpeers.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Belfeld

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Belfeld vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en vind rap de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk à la minute de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Swalmen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Belfeld?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Belfeld mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Belfeld? Nu bekijk je een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1750 kWh – 2800 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Belfeld. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde leverancier. Hierin vind je de overeengekomen kosten en condities (onder andere opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat lopende pakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe leverancier. Normaliter moet dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Belfeld. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Cogas 1 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Venlo.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Belfeld

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Belfeld en betaal minder voor gas en licht!