Energieleveranciers Beetsterzwaag Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beetsterzwaag vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Fenor of Vattenfall kunt vinden. Het oversluiten gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele aanwijzingen en tips bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beetsterzwaag

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Beetsterzwaag? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden veel bedrijven een flinke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot +/- €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Leek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beetsterzwaag april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop check je een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €395 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Beetsterzwaag

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van de vergelijker kan je snel energieprijzen Beetsterzwaag vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en zoek meteen het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Surhuizum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Beetsterzwaag?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Beetsterzwaag april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Beetsterzwaag? Nu vind je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent maar ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2350 kWh – 2900 kWh stroom en 700 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: controleer altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beetsterzwaag. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven lees jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het actuele energiepakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Beetsterzwaag. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Westland Infra 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Opsterland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Beetsterzwaag

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Beetsterzwaag en betaal minder voor gas en licht!