Energieleveranciers Beerta Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beerta vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die je niet via de website van bijv. Clean Energy en Powerpeers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en vlug. Op deze pagina vind je praktische gegevens en hulp ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Beerta

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Beerta? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Laren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beerta mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna vind je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan HVC.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beerta

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Beerta vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en kies snel het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Strijensas afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Beerta?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Beerta mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Beerta? Op de site check je een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall en ook Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Beerta. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Daarin vind je de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Het oude contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Beerta. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Vandebron 1 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Oldambt.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Atag, AWB, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Beerta

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Beerta en betaal minder voor gas en licht!