Energieleveranciers Beek en Donk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beek en Donk vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale acties die je niet via de website van bijv. Budget Energie en Vattenfall kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en snel. Hier doorzoek jij toepasbare toelichtingen en support voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beek en Donk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Beek en Donk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieverbruik en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Tevens gunnen sommige leveranciers een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €160 tot €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Langeveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een behoorlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beek en Donk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 700 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Beek en Donk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door energieleverancieractie.nl kan jij direct energieprijzen Beek en Donk vergelijken. Voer je adres + verbruik in, en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk onmiddellijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Streefkerk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Beek en Donk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Beek en Donk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Beek en Donk? Nu doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2200 kWh tot 3750 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Beek en Donk. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe aanbieder. Hierin vind je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je actuele energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Beek en Donk. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarnaast krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Pure Energie 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Laarbeek.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Beek en Donk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Beek en Donk en bespaar op gas en licht!