Energieleveranciers Streefkerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Streefkerk vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Vandebron kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder doorzoek jij functionele feiten en support ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Streefkerk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Streefkerk? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Dorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk moeilijke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Streefkerk mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Innova Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Streefkerk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij direct energieprijzen Streefkerk vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en kies onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en signaleer vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Midlaren afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Streefkerk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Streefkerk mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Streefkerk? Nu check je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE en ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers op basis van een verbruik van 1650 kWh t/m 3450 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Advies: controleer wel de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Streefkerk. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. In deze mail of brief vind je de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Streefkerk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Voorts krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “besparen bij Huismerk Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Molenwaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Streefkerk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Streefkerk en betaal minder voor gas en licht!