Energieleveranciers Bakkeveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bakkeveen vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Allure Energie en Pure Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij handige gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bakkeveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bakkeveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en locatie. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €180 – €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kudelstaart.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bakkeveen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan tref jij een lijst met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle grote partijen vergelijken. Van E.ON tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bakkeveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Bakkeveen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en kies eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en achterhaal binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Stavenisse afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Bakkeveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Bakkeveen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bakkeveen? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1700 kWh – 4100 kWh stroom en 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer wel de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bakkeveen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief tref je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige contract zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Bakkeveen. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Tevens incasseer je een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Coteq Netbeheer contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Bakkeveen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bakkeveen en bezuinig op gas en licht!