Energieleveranciers Bakel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bakel vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere De Vastelastenbond en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en rap. Op deze website lees je nuttige informatie en adviezen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bakel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bakel? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen de meeste bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €100 t/m €245. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Kruiningen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bakel juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle erkende providers vergelijken. Van E.ON tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bakel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan je à la minute energieprijzen Bakel vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Starnmeer afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bakel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Bakel juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bakel? Hieronder doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice en ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie berekend met een consumptie van 1600 kWh t/m 3100 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bakel. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de nieuwe leverancier. Daarin lees je de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Dikwijls moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Bakel. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “RENDO Netwerken contract afsluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Gemert-Bakel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bakel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Bakel en betaal minder voor gas en licht!