Energieleveranciers Arum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Arum vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent en Qurrent kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je toepasbare details en support ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Arum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Arum? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 – €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kollumerpomp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Arum april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Arum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze tool kun je direct energieprijzen Arum vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en vind onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en check rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Someren afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Arum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Arum april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Arum? Onder dit stukje doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice en ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1700 kWh – 3400 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: check altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Arum. Wanneer het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. Daarin tref jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe aanbieder. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Arum. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Bovendien incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Energiedirect.nl contract afsluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Arum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Arum en bezuinig op gas en licht!