Energieleveranciers Kollumerpomp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kollumerpomp vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke aanbiedingen die jij via de sites van o.a. De Vastelastenbond en Innova Energie ontvangt. Overstappen gaat handig en probleemloos. Hier lees je praktische gegevens en hulp ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kollumerpomp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kollumerpomp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de energie jaarrekening: aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken de meeste maatschappijen een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €100 tot €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Tilligte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kollumerpomp juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Energieflex tot aan Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kollumerpomp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Kollumerpomp vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en zoek vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Delfgauw afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kollumerpomp?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Kollumerpomp juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Kollumerpomp? Nu doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2150 kWh tot 3350 kWh stroom en 1250 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: bekijk altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kollumerpomp. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het vorige energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Kollumerpomp. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Ook incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “energie van Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Atag, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kan verlagen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kollumerpomp

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Kollumerpomp en bespaar op gas en licht!