Energieleveranciers Apeldoorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Apeldoorn vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale acties die jij niet via de normale weg bij bijv. Anode Energie en NLE kan afsluiten. Overstappen gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische informatie en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Apeldoorn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Apeldoorn? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Koarnjum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Apeldoorn mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vandebron.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Apeldoorn

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kunnen jullie snel energieprijzen Apeldoorn vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en selecteer meteen de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en vergelijk snel de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Smallebrugge afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Apeldoorn?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Apeldoorn mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Apeldoorn? Hier lees je een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE en ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1500 kWh – 2950 kWh stroom plus 1000 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Apeldoorn. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de aankomende organisatie. In dit schrijven tref jij de kosten en regelgeving (denk hierbij aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. De nieuwe energiemaatschappij geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Apeldoorn. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Coteq Netbeheer contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Apeldoorn.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Apeldoorn

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Apeldoorn en bezuinig op gas en licht!