Energieleveranciers Westerlee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Westerlee vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke acties die men standaard niet bij o.a. Huismerk Energie of Vattenfall kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en vlug. Op de site vind jij bruikbare aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Westerlee

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Westerlee? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €85 – €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Harbrinkhoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Westerlee juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Dan check je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Westerlee

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van de vergelijker kun jij binnen no-time energieprijzen Westerlee vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek vlug de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oudesluis afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Westerlee?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Westerlee juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Westerlee? Nu lees je een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1850 kWh t/m 2700 kWh stroom en 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Westerlee. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Daarin vind jij de prijzen en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het huidige energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Westerlee. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “gas licht Westland Infra“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oldambt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Westerlee

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Westerlee en betaal minder voor gas en licht!