Energieleveranciers Vilsteren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vilsteren vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Greenchoice of Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele details en support bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vilsteren

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Vilsteren? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren enkele organisaties een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €160 t/m €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Garderen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vilsteren april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop tref jij een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Hierna vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vilsteren

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze zoekmachine kan men à la minute energieprijzen Vilsteren vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek vlug de beste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nutter afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Vilsteren?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Vilsteren april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Vilsteren? Onder dit stukje vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Eneco maar ook Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent met een verbruik van 2050 kWh – 3450 kWh stroom en 700 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vilsteren. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en extra regels (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Meestal moet dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Vilsteren. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “review Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Ommen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Vilsteren

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Vilsteren en bezuinig op gas en licht!