Energieleveranciers Vierhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vierhuizen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet via de website van bedrijven als Eneco en Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en vlug. Op deze website doorzoek jij toepasbare gegevens en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vierhuizen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Vierhuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen flink wat leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Gaast.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vierhuizen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan tref jij een tabel met de beste energiemaatschappijen. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vierhuizen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kan jij moeiteloos energieprijzen Vierhuizen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en vind binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vind eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Nuland afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Vierhuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Vierhuizen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Vierhuizen? Op deze pagina lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh – 4500 kWh stroom plus 1350 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer uiteraard de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Vierhuizen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het vorige energiecontract zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Vierhuizen. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “review MAIN Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente De Marne.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een AWB, Intergas, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Vierhuizen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Vierhuizen en betaal minder voor gas en licht!