Energieleveranciers Ursem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ursem vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. E.ON of Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vergaar je nuttige feiten en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ursem

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ursem? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren sommige leveranciers een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 – €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Erp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ursem mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ursem

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze tool kan jij onmiddellijk energieprijzen Ursem vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en selecteer snel de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Nijbroek afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Ursem?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Ursem mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ursem? Onder dit stukje check je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent, NLE en ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 3300 kWh stroom en 900 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek altijd de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ursem. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Meestal gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ursem. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarnaast incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “ervaringen Greenchoice“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Koggenland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ursem

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Ursem en bespaar op gas en licht!