Energieleveranciers Tolbert Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tolbert vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Essent en Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vergaar je handige aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tolbert

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Tolbert? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren flink wat bedrijven een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 – €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Egmond aan Zee.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tolbert mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een opsomming met beschikbare energiecontracten. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot aan HVC.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tolbert

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kan je meteen energieprijzen Tolbert vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk meteen de beste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Nieuw- en Sint Joosland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Tolbert?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Tolbert mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Tolbert? Op deze website doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1600 kWh – 3200 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Tolbert. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief lees je de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Meestal gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Tolbert. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook krijg je de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “vergelijk tarieven Eneco“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Leek.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Vaillant, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw eigen verbruik kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tolbert

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Tolbert en bezuinig op gas en licht!