Energieleveranciers Nieuw- en Sint Joosland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw- en Sint Joosland vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. E.ON en Qwint kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij bruikbare gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw- en Sint Joosland

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuw- en Sint Joosland? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €140 – €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Woerdense Verlaat.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw- en Sint Joosland mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend tref jij een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw- en Sint Joosland

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kun je direct energieprijzen Nieuw- en Sint Joosland vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en vind ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en signaleer rap de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Groot-Ammers afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuw- en Sint Joosland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nieuw- en Sint Joosland mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nieuw- en Sint Joosland? Op de site bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1500 kWh – 2600 kWh stroom plus 1250 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuw- en Sint Joosland. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieleverancier. Daarin zie je de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nieuw- en Sint Joosland. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Voorts krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Middelburg.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Intergas, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik minimaliseert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuw- en Sint Joosland

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuw- en Sint Joosland en bezuinig op gas en licht!