Energieleveranciers Sint Jansteen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Jansteen vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Vandebron kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hieronder vergaar je bruikbare aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Jansteen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Jansteen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: het telt allemaal mee. Verder hanteren veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €125 tot €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken De Glind.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Jansteen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint Jansteen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van de vergelijker kun jij direct energieprijzen Sint Jansteen vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en kies meteen de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk direct de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Loozen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sint Jansteen?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Sint Jansteen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sint Jansteen? Onder dit stukje vind je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 2200 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1050 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Sint Jansteen. Als je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen aanbieder. Hierin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Sint Jansteen. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief Westland Infra“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste leveranciers doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Hulst.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Atag, AWB, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Sint Jansteen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Sint Jansteen en betaal minder voor gas en licht!