Energieleveranciers Sibrandabuorren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sibrandabuorren vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Clean Energy en Leon Zeewolde kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en vlug. Op energieleverancieractie.nl lees je bruikbare toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sibrandabuorren

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Sibrandabuorren? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 t/m €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Culemborg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sibrandabuorren april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een lijst met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €415 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sibrandabuorren

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van energieleverancieractie.nl kan je direct energieprijzen Sibrandabuorren vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en vind moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal onmiddellijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Lithoijen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sibrandabuorren?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Sibrandabuorren april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Sibrandabuorren? Hier vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice, Essent maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio met een verbruik van 1550 kWh tot 2750 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Sibrandabuorren. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief vind je de kosten en regelgeving (denk hierbij aan vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende gas & licht pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Sibrandabuorren. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “voordelig tarief MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Sibrandabuorren

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Sibrandabuorren en bezuinig op gas en licht!