Energieleveranciers Rotsterhaule Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rotsterhaule vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke acties die je niet via de website van bedrijven als Eneco en Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Op de site vind jij handige feiten en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rotsterhaule

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Rotsterhaule? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €90 tot €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Bornerbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rotsterhaule juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €295 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rotsterhaule

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Rotsterhaule vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Laag Zuthem afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Rotsterhaule?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Rotsterhaule juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rotsterhaule? Op deze website lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3550 kWh stroom plus 1350 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Rotsterhaule. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe leverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rotsterhaule. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “elektriciteit van E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Rotsterhaule

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Rotsterhaule en bespaar op gas en licht!