Energieleveranciers Roodeschool Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roodeschool vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Engie of Vandebron kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website vergaar je bruikbare feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Roodeschool

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Roodeschool? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en woning. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €150 t/m €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Boornzwaag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roodeschool mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Qwint.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Roodeschool

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze tool kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Roodeschool vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en zoek direct de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind snel de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Kruisland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Roodeschool?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Roodeschool mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Roodeschool? Op deze website vind je een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie maar ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2000 kWh tot 4200 kWh stroom en 1300 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Roodeschool. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven lees je alle tarieven en extra regels (denk aan vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude pakket wordt opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieaanbieder. Doorgaans doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Roodeschool. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast ontvang jij de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “gas van Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Eemsmond.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Roodeschool

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Roodeschool en betaal minder voor gas en licht!