Energieleveranciers Reutum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reutum vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale kortingsacties die je niet via de website van bedrijven als Fenor en Qurrent ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en vlug. Hieronder doorzoek jij handige gegevens en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Reutum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Reutum? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden veel leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €185 tot +/- €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Beverwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reutum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Nadien volgt een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot en met Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €345 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Reutum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Reutum vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en selecteer vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en check binnen no-time de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Knegsel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Reutum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Reutum mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Reutum? Hieronder vind jij een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 1600 kWh – 4450 kWh stroom en 1200 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Reutum. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe leverancier. Hierin bekijk je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het actuele contract wordt opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Reutum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Ook incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “stroom van Coteq Netbeheer“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Tubbergen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag weet te beperken heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Reutum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Reutum en bespaar op gas en licht!