Energieleveranciers Reijmerstok Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reijmerstok vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Engie en Innova Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Op deze website lees je handige aanwijzingen en handreikingen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Reijmerstok

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Reijmerstok? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken sommige aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €115 tot +/- €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Berkhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reijmerstok april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Dan doorzoek je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 personen 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Reijmerstok

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Reijmerstok vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en vind moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Klein Zundert afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Reijmerstok?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Reijmerstok april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Reijmerstok? Hieronder vind je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 3650 kWh stroom en 1200 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Reijmerstok. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief tref je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Je lopende energiecontract zal worden opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Reijmerstok. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarnaast incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “stroom van Vrijopnaam“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Gulpen-Wittem.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Reijmerstok

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Reijmerstok en bezuinig op gas en licht!