Energieleveranciers Oostknollendam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostknollendam vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die je niet via de website van onder andere Clean Energy en Oxxio kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en vlug. Op deze pagina doorzoek jij handige gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oostknollendam

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oostknollendam? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden enkele leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 – €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Alteveer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostknollendam juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle grote providers vergelijken. Van Clean Energy tot en met Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oostknollendam

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze speciale vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Oostknollendam vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Hoevelaken afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Oostknollendam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Oostknollendam juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oostknollendam? Hier vind jij een lijstje met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Essent en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3850 kWh stroom plus 850 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: controleer zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oostknollendam. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen leverancier. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Het lopende energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Oostknollendam. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “abonnement bij Eneco“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers doen hier aan mee. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Wormerland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oostknollendam

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Oostknollendam en bespaar op gas en licht!