Energieleveranciers Nuis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nuis vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Engie en Qurrent kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en snel. Hier doorzoek jij functionele gegevens en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nuis

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nuis? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Bovendien verstrekken enkele organisaties een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zuna.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nuis juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend volgt een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Nuis

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van de vergelijker kan je rap energieprijzen Nuis vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk à la minute de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en ontdek meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hei- en Boeicop afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nuis?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nuis juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nuis? Hieronder vind jij een aantal van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco + Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2200 kWh t/m 2750 kWh stroom en 950 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check uiteraard de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nuis. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Hierin vind jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiepakket zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nuis. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Ook ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten Essent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Marum.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nuis

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Nuis en bespaar op gas en licht!