Energieleveranciers Nieuwlande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwlande vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als E.ON en Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen gaat simpel en vlug. Hier lees je toepasbare toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwlande

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwlande? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en locatie. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden veel bedrijven een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 t/m €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zandeweer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwlande juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwlande

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kan je ogenblikkelijk energieprijzen Nieuwlande vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en bekijk vlug het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en achterhaal meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hantum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuwlande?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Nieuwlande juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwlande? Op energieleverancieractie.nl check je een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco maar ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2300 kWh – 3850 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check wel de voorschriften van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nieuwlande. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en condities (bijvoorbeeld energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuwlande. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien krijgen jullie de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder Westland Infra“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Hoogeveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Remeha, Atag, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuwlande

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwlande en betaal minder voor gas en licht!