Energieleveranciers Melderslo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Melderslo vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Energieflex of Oxxio kan scoren. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier doorzoek jij nuttige toelichtingen en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Melderslo

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Melderslo? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €185 tot €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Westbeemster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Melderslo juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Melderslo

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Melderslo vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en bekijk direct de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek direct de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Gameren afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Melderslo?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Melderslo juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Melderslo? Hieronder bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent maar ook Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE berekend met een consumptie van 2150 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Melderslo. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe leverancier. Hierin bekijk je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je actuele pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Melderslo. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Bovendien ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk Qwint“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Horst aan de Maas.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Atag, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Melderslo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Melderslo en betaal minder voor gas en licht!