Energieleveranciers Losdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Losdorp vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Clean Energy en Pure Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en rap. Op de site vergaar je toepasbare toelichtingen en tips ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Losdorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Losdorp? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden veel leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €160 tot +/- €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Vrouwenpolder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Losdorp mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna check je een lijst met de beste energieleveranciers. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot aan HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Losdorp

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kun jij vlug energieprijzen Losdorp vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Elshout afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Losdorp?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Losdorp mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Losdorp? Op deze website bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie maar ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 2250 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Losdorp. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. Daarin tref je de geldige tarieven en regelgeving (denk aan verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie lopende energiepakket wordt opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan doorgaans het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande aanbieder. Meestal doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Losdorp. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Tevens ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “actie van Stedin“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Delfzijl.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Nefit, Atag, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Losdorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Losdorp en bespaar op gas en licht!