Energieleveranciers Krimpen aan de Lek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Krimpen aan de Lek vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Essent of NLE kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en zonder problemen. Op deze website doorzoek jij praktische details en handreikingen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Krimpen aan de Lek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Krimpen aan de Lek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast schenken sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €130 – €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Tull en ’t Waal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Krimpen aan de Lek juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien tref jij een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot aan Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Krimpen aan de Lek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze tool kan jij à la minute energieprijzen Krimpen aan de Lek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en kies vlug de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Didam afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Krimpen aan de Lek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Krimpen aan de Lek juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Krimpen aan de Lek? Onder dit stukje lees je een ranglijst van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2400 kWh tot 4200 kWh stroom en 900 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: controleer zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Krimpen aan de Lek. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen energieleverancier. Hierin bekijk je afgesproken prijzen en condities (denk aan leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende energiepakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Krimpen aan de Lek. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “energie van Qurrent“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Nederlek.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Atag, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Krimpen aan de Lek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Krimpen aan de Lek en betaal minder voor gas en licht!