Energieleveranciers Koufurderrige Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Koufurderrige vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij toepasbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Koufurderrige

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Koufurderrige? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €130 t/m €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Tripscompagnie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Koufurderrige december 2023? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de beste energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.475 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €475 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Koufurderrige

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Koufurderrige vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en selecteer à la minute de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en bekijk direct de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Denekamp afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Koufurderrige?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Koufurderrige december 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Koufurderrige? Op deze pagina lees je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, NLE en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal wel de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Koufurderrige. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin vind je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige energiecontract wordt beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. In de regel doe je dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Koufurderrige. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Ook krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Koufurderrige

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Koufurderrige en bespaar op gas en licht!