Energieleveranciers Kats Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kats vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. E.ON of Vrijopnaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en vlug. Op deze website vind jij bruikbare feiten en support t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kats

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Kats? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €140 tot €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken t Harde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een flinke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kats juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop check je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.125 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan MAIN Energie.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kats

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via energieleverancieractie.nl kun jij probleemloos energieprijzen Kats vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en kies eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer vlug de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in De Falom afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Kats?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Kats juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Kats? Op deze pagina bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice + Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio gerekend met een verbruik van 1500 kWh tot 3000 kWh stroom en 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: bekijk altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Kats. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. Hierin tref jij de kosten en condities (onder andere energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende contract wordt stopgezet. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Kats. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energie vergelijken bij Coteq Netbeheer“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Noord-Beveland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, Intergas, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kats

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Kats en betaal minder voor gas en licht!