Energieleveranciers Julianadorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Julianadorp vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Clean Energy en MAIN Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare informatie en handreikingen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Julianadorp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Julianadorp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Ook moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden veel bedrijven een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €165 – €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Strijbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Julianadorp juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Julianadorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze speciale vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Julianadorp vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en vind meteen de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en check rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Cruquius afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Julianadorp?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Julianadorp juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Julianadorp? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1900 kWh – 3250 kWh stroom en 800 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: controleer altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Julianadorp. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energiemaatschappij. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (denk aan aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige energiepakket zal worden beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Julianadorp. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Tevens ontvang je een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Vattenfall“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Den Helder.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Julianadorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Julianadorp en bespaar op gas en licht!