Energieleveranciers It Heidenskip Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in It Heidenskip vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere De Vastelastenbond of Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Hieronder vind jij handige informatie en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier It Heidenskip

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in It Heidenskip? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens geven flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €175 t/m €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Steenwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in It Heidenskip april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarop check je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Engie tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in It Heidenskip

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kun jij binnen no-time energieprijzen It Heidenskip vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en bekijk direct het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaald pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal eenvoudig de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Buurmalsen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in It Heidenskip?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in It Heidenskip april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in It Heidenskip? Op deze pagina lees je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 2050 kWh – 3000 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in It Heidenskip. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in It Heidenskip. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “energie vergelijken bij Budget Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Nefit, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in It Heidenskip

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in It Heidenskip en betaal minder voor gas en licht!