Energieleveranciers Herten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herten vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale welkomstacties die je niet via de website van o.a. Clean Energy en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op de site vergaar je functionele feiten en support voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Herten

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Herten? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: energieconsumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 – €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Schokland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herten juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €285 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Herten

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kun jij binnen no-time energieprijzen Herten vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en bekijk à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en ontdek binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Biddinghuizen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Herten?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Herten juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Herten? Hier doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1750 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: check wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Herten. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven zie je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier geeft dit door aan jouw “oude” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Herten. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Tevens krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “DELTA voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Roermond.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Herten

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Herten en bezuinig op gas en licht!