Energieleveranciers Heerewaarden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heerewaarden vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld DELTA of Qwint kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site vind jij functionele gegevens en support ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heerewaarden

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Heerewaarden? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot +/- €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken s-Heer Abtskerke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heerewaarden juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een overzicht met relevante energiecontracten. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op de site bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle populaire providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €495 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Heerewaarden

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. de vergelijker kun je vlug energieprijzen Heerewaarden vergelijken. Vul jouw locatie en gas/licht inschatting in en zoek moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk rap de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Beemte Broekland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Heerewaarden?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Heerewaarden juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Heerewaarden? Hieronder bekijk je een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco + Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio berekend met een consumptie van 1500 kWh tot 4450 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Heerewaarden. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende leverancier. Hierin zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Heerewaarden. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Stedin oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Maasdriel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Heerewaarden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Heerewaarden en bezuinig op gas en licht!