Energieleveranciers Geleen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geleen vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Fenor of Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze website vergaar je handige gegevens en hulp voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geleen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Geleen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden enkele aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €175 t/m €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Paasloo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geleen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Oxxio.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Geleen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kun jij rap energieprijzen Geleen vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Aalsmeerderbrug afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Geleen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Geleen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Geleen? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 900 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Geleen. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin vind je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Geleen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Essent prijzen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Sittard-Geleen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Geleen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Geleen en betaal minder voor gas en licht!