Energieleveranciers Froombosch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Froombosch vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Fenor of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en probleemloos. Hieronder lees je toepasbare toelichtingen en handreikingen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Froombosch

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Froombosch? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder verstrekken de meeste maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €140 tot €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oude Willem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Froombosch juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna volgt een tabel met relevante energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.350 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Froombosch

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Froombosch vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zuilichem afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Froombosch?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Froombosch juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Froombosch? Hier vind je een tabel met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent maar ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2400 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 850 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Froombosch. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan vind je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het werkende gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Froombosch. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “HVC vergelijken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Slochteren.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Froombosch

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Froombosch en bespaar op gas en licht!